mandag 4. april 2011

Jada, bake det har hun tid til...

Pussige greier i grunnen, det at man har det så travelt. At hvert minste lille gjøremål om det er frivillig eller ufrivillg må planlegges.. også, plutselig på sen ettermiddagen får man et sug på kanelsnurrer..JAH, det lager vi,nå med en gang!!  Vips stod de der ferdig på benken til glede for hele huset. Simon minste mann sprang rundt og ropte boille,boille,boille!!
Så kan dere spørre om jeg rakk å sette på en maskin med klær i går? Nope! Ikke en eneste en,heller ikke de som var ferdig vasket fikk hjelp over til tørketrommelen.. og hyllen i spisestuen som henger der med kun grunning,når skal den liksom bli ferdig? Det er slike ting som burde vært gjort som bare seiler videre til neste dag.. Er det rart man er konstant trett, jeg bruker masse tid på og skrive "to-do"- liste inni hodet mitt over ting jeg MÅ gjøre imorgen.. og det hodet mitt er ikke så stort akkurat. Nå for tiden er det i tillegg proppet fullt av slike åh-gud-det-må-jeg-huske-å-lese-på-til-eksamen lister, og de stakkars når-det-blir-vår-skal-jeg virkelig-ta-i-et-tak-i-hagen listen.

Eller den mest ultimate listen som  gjerne kommer når man har fått vasket unna en haug med klær og innser at man har for lite lagringsplass tenk-om-den-boden-hadde-blitt-ferdig-da hadde-alt-vært-så-mye-bedre plan da ligger jeg der å flytter sengklær fra den ene skapet, mine inn i garderoben og lager et herlig system over sko ov sesongklær... og tenk om planene eller når jeg er ferdig med skolen planene..

Nei dere den trappa jeg begynte på for 9 år siden blir nok ikke ferdig i år heller..
Men kom gjerne innom på jeg har alltid tid til besøk og baker fort noe godt!! Pussig,meget pussig!! 0g for ikke å snakke om grunnen til denne bloggen, at jeg skulle dele min kreative side og lo'er av barna.. Nåja det får jeg fortsette med når jeg er ferdig med alle de andre listene..kan jo ikke slutte å bake heller bare for å få scrappe dåp og fødselsdager til barna. huff, jeg kjenner det stikker litt i mamma hjertet der, dårlig samvittighet tror jeg det må være..
 Over og ut knut :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)