torsdag 14. april 2011

jeg er målløs...

...noe jeg er sjelden. Men denne gangen vet jeg ikke om jeg skal le eller gråte. Far steller hjemme har fått en ny mening i mitt hode. Her skal jeg liksom være supermom å takle alle utfordringer og av og til må jeg innse mine begrensinger og be om litt hjelp når gjærdeigen ikke hever fort nok. Jeg skulle bake til jobben der er jo tross alt fredag og siste dag i praksis! men oppi denne bakingen skal jeg da på gruppemøte. sååå hva gjør man når det står 3 brett kanelsnurrer på vent og jeg ikke kan vente lenger? Joda man tyr til vingle mannen. Hvor vanskelig kan det være å steke dem liksom. Inn- 8 min-brun farge( Jeg gjentar BRUN!!!)-ut!
Joda det skulle vise seg å bli langt mer problematisk enn først antatt... Møtet varte i en time, vel hjemme blir jeg møtt av en dunst som river litt i nesa..og et grått teppe ligger fint over spisebordet mitt.. Jeg sier, jaha og her bakes det?! Linus kommer løpende;- mamma kom  å se ka vi har på verandaen!!!


Og hva finner jeg på verandaen? Jo, SORTE kanelsnurrer. Harde som bly og illeluktende! Far steller hjem på høyt nivå! tenker jeg gjør det selv neste gang, så kan heller han få gjøre ting han kan.
ellers er jeg klar snart til påskeferie og litt fri. Må nok drasse med meg litt pensum skal jeg ha mulighet til å bestå et par eksamener.
 Litt påsketemminge har vi forsøkt å skape hjemme. Rema hadde roser til 40,- kroner og gule polkadot servietter , og jeg lot meg lett friste. Vel hjemme så jeg at det ikke passet med de rosa detaljene i spisestuen.. Hva gjør man da? jo man skifter ut og før man vet ordet av det har spisestuen fått vann på seg både her og der, nye duker og ommøblert litt i vinduskarmer og på vegger. Ja det er utrolig hvor mye man får gjort selv om man egentlig ikke har tid.


 I år skal campingvognen komme seg på tur med ny bil.. men det blir et eget innlegg litt senere..

 Fortsatt fin fin torsdag, god helg og god PÅSKE for de som har startet!4 kommentarer:

 1. He he he he he - kan ikke annet enn å le:-)

  SvarSlett
 2. LER MEG IHJEL!!!!!!!!!!!!!! :D

  SvarSlett
 3. ååå jææælp!!! trur æ hadde klikka!! næste gang får du sætt på ei ringeklokke t han:P

  SvarSlett
 4. He he. Bra Håvard ikke satset på en karriere som baker :-) Arti arti!! :-)

  SvarSlett

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)