lørdag 2. april 2011

Hurra! det pessregna!!

Det har regnet i hele dag, vi snakker pøsregn og glad er jeg for det, akkurat nå. Jeg sitter jo tross alt inne. Men når mandagen kommer, og jeg skal med unger hit og dit, bilen sitter fast i oppkjørselen i sørpa og man må gå på kombinert glarholke og innsjø for å komme seg imellom..ja da er jeg nok ikke like happy!    men det tar vi når den tid kommer. Idag har vi svømt til biblioteket og lånt en haug med bøker til store, små og bittesmå. ja også den siste Elias filmen, gleder meg til å se den  med den nye karakteren Duppe Dings!! Genialt,tenk å hete det?!

Igår var vinglemannen på jobb og vi som var igjen koste oss helmaks. Hjemmelaget pizza til middag, bading og muffins til barnetv. Når den  bittelille minste var kommet i seng ble det tid for Norske Talenter på meg og linus. Men etter en halvtime ville han frivillig gå til sengs.. til mors fortvilelse. Jeg ville jo aller helst se frem til pausen,men den gang ei. Vi leste bok på sengekanten og jeg våknet halv 12 på loftet.. Bombe? Nei?! Sur? Ja, sånn passe jeg hadde da andre planer tross alt. Men det var vel et tegn på at jeg trengte litt søvn da...
  


Sjokomuffins med kremglasur og jordgubb strø fra Sverige!

                                                                        

3 kommentarer:

 1. *HURRAAAAA*
  Fortsætt d å pøs ned sånnhærr, så kan vi strax ha bassengfest nede i gangen! -Aldri så galt at d ikkje e godt førr nåkka! :)

  SvarSlett
 2. Så flott blogg du har, legger meg til som følger jeg:)
  Kjedelig med grått og regn...nå er vi vel alle veldig klare for vår:)

  Ha en flott søndag.

  Klem Lise

  SvarSlett
 3. JIPPPPPPPIIIIII!!! Kanskje vi ser nabohuset uti april en gang..... Håpa det fortsett å regn i MANGE daga. E veldig klar før vår!!!

  SvarSlett

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)