tirsdag 28. juni 2011

med stresset hode og ti tommeltotter..


Tenker det var på sin plass å dele Sankthans, Laupstaddager og kong Simons 2 års dag med dere..
på sankthans så det dystert ut i starten for både bål og pølser,med det lyste opp og vi gikk ut i ukjent farvann. vi skulle for første gang labbe avgårde på et fellesarr. på Kuba. Innbyggerforeningen lokket med pølser, korps og rømmegrøt,ja å og bål selvfølgelig. med godt mot parkerte vi ei mil unna(ettersom vi ikke var sikre på hvor vi skulle, vel fremme var bålet tent og far "tent" på en pølse. Jada mor handler hun, og serverer oppi lyngen. men ungene griner på nesa når den varme pølsa i det tungtygde og supertørre brødet med ketshup blir levert.  mamma  må vi spis den? ja det e jo sankthans! hva er det med det der egentlig, jeg vil gjøre som naboene, bløtkake med jodrbær!!   linus ordner opp: æ skal gå tell kiosken å handle sjøl, æ vil berre ha ei kald pølse uten brød!
ja hvorfor ikke! ? men da den var ferdig spist, kjeksen utgriset på klærne til simon og varmen svei ansiktet, ja da var minste mann veldig ferdig med hele opplegget og labbet i vei mot stanken av fisk på hjell... motvillig vandret vi etter og endte opp ved bilen plutselig..jaja, da skulle vi vel hjem. Finfint! men vi var der, åt og dro.. håper noen på stedet kan bevise dette! :)

 
så har vi alle disse dagene her,en hel helg kun viet til den bestemte vika, stedet eller bygda man befinner seg i. Laupstad intet unntak! her var det loppis (LYKKE!) Her har jeg som vane og handle litt over evne, som det radiokabinettet jeg drasset med meg hjem i fjor.. men tanken var gode den? Sant vinglefar? største gutten er påvirket og jubler LOPPIS når vi parkerer, æ må ha penga mamma!
Han fant seg da noen urkule spiderman småbiler og selvlysende dinosaurer. Hvem i hule er det som finner på å lage dinosaurer som lyser når det er mørkt? De er jo ekle nok fra før at man ikke i tillegg skal støte på dem som grønne små skapninger på din sønns natthylle når man skal sjekke om han sover!
 Selv fant jeg et nydelig fat, en tallerken til serviset mitt og er rådyrt rådyr!?.. som ble stående igjen.(klapp på skulder! :)
Ja også krakken da,ja den snakker vi ikke om, men mamma betalte og vinglemor ble overlykkelig og litt flau.. Men, det passet så fint på badet mitt,(rettelse: vårt) faktisk så fint at jeg tror jeg venter med å male den som jeg først hadde tenkt. Ellers pakket vi i oss nydelig kaloribombekaker som bygde damene hadde bakt. Kastet tørrfisk og sprikret verdens største spiker med norges største hammer. Jepp, det var dama si det, jeg kastet vel 10 meter og brukte 40 sek på hammer jobben, litt sånn farmen feeling. Dette ga meg nemlig en god oversikt over at jeg har ingen ting på farmen å gjøre. Knærne mine skalv etter å ha banket 3 spiker med kjempehammeren..

1 kommentar:

  1. åå så fin krakk :) syns ikkje at du skal mal den :)

    SvarSlett

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)