lørdag 18. juni 2011

en dyrisk måned så langt...

Ja der var juni måned... Den har vært helt herlig til nå og med hele 9 dager(ja jeg har talt dem) med strålende sol og masse uvanlige pluss grader! Vi har faktisk vært oppe i hele 30 grader et par dager, og det er jo helt sensajonelt for Lofoten og juni mnd å være! Jeg fryder meg,selv om fargen på leggene fremdeles minner litt om fargen på skummet melk.  Kristihimmelfart tilbringte vi sådan i Raften,i øs pøsende regn, stiv kuling og 6 grader (men det er ferdig traumatisert og fortrengt nå.)
Der benyttet vi sjansen til å farte til en klassevenninne for og snakke litt med lammene der, samt smake på fortreffelig sjokoladekake og sjokolade med barnesikring (men det er en annen historie).
Vi har nå fått bekreftet av våre sønner på snart 2 og 4,5 IKKE blir noen sauebønder!
Han på 4,5 brakk seg av lukten på 5 meters avstand, mens den andre fortvilte over støvler med gjørme på og veldig høy lyd :) Lukte fikk de heller ikke, NEI,ikke! svarte han når første lam nærmet seg.. Nei, da var traktor og sjokolade mer i deres baner.
 Pinse helgen har vi tilbrakt med svigerfamilie på Setermoen. Jepp, du leste riktig, med campingvogn på Bardu camping, ok plass for ungene, med el biler og lekeapparater av ymse kvalitet. Men der er ventet flere hoppeslott fra Thailland!? Jepp, du leste riktig nå også!! Ungene koste seg hele dagen og søndag var vi på POLAR ZOO.. Konge, og det var lurt å forfølge foringsdama rundt, slik at vi fikk sett alle dyrene på et skikkelig vis. Jerv, gaupe,elg,ulv og bjørn var nok dem som gjorde mest intrykk på både små og store. Ulvene lekesloss tett i gjerde og Salt (albino bamsen) ristet vannet av seg etter en dukkert,akkurat der vi stod. Det er nok bare slike dyr som slipper unna med slikt rett i fleisen på meg, for å si det sånn.
Det dyret jeg ikke satt pris på var nok den inngrodde mygga! Den kan altså dra dit peppern gror og enda litt til! Snakker om å suge seg fast,og på mine ben har de nok hatt en heidundrene fest, evt gravøl! Vi snakker slekstreff, jul,påske, vm i skreifiske og amcar treff med mygg på MINE lyseblå ben!!

Jeg stod opp på søndag med kuleramme på bena, tett i tett oppover bena og rundt anklene.. og på min sprettrompe!
Han på fire elsker å telle, og startet ivrig men, måtte ha hjelp da vi hadde passert 72 på den ene benet... Lenge leve Zyrtec,Eurax,Zylocain og Myggstopp.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)