lørdag 30. oktober 2010

en hyggelig ting midt i kaoset..

Ja hva skal man si,etter en hel uke med pendling til skole, med spes.ped,drama og sang var det i går godt å komme hjem å vite det var helg! Svigermor,min kjære svigermor hadde jammen meg shaina (kan det skrives sånn?) huset, støvsuga og rydda! LYKKE!!! Deretter drar mannen plutselig til finnmark..Jaja,jeg klarer meg i helga.. starter med å bake brød og hjemmelagde knekkebrød med linus...kjempekos..litt snoking i matskapet,en sjokolade bit- vips, så var jeg fri for den midlertidige fyllinga i tanna... Typisk!!! Kvelden er enda ung,knekkebrød blir ferdig bakt,simon i seng,brød til heving...Ahh,deilig med fredag lell. Jeg og linus koser oss med  x faktor (ikke sælig imponert),kombinert med beat for beat..linus beveger seg rundt og er litt utålmodig i pausen og velger å ta stup fra lenestolen til sofaen..Ja,det måtte vel gå som det gikk: digert kutt i panna.hysterisk mor på tlf til naboen om barnevakt, hysterisk linus med rødt hår som skjelver av redsel.. Ender da opp på legevakta der møter vi en tysk lege som ser assosiajoner vi aldri har tenkt:
la meg presentere LINUS! (fra snoopy) for de som kjenner han,jeg lurer på om dere ser det jeg ser nå?
Her er da vår egen LINUS...uten sutt den dag i dag, vel og merke!Nå ligger han å sover med strips og star wars plaster (for det så verre ut enn det var,takk og lov!) og vi satser på en bedre dag idag!
                                                   Fortsatt god og merkelig helg alle sammen!

3 kommentarer:

 1. huff!! ikkje nå arti når di slår sæ, bra at d ikkje va så ille såm du hadde trudd...
  hehe ser likheta på bildan ja :P arti:)
  håpa ræstn av hælga di blir bra:)

  SvarSlett
 2. lura førræstn på kordan du får tell å lag hjærta i innlæggan dine... æ får d bære vess æ henta di fra nån andre å kopier dæm...

  SvarSlett
 3. Huff stakkars litn! :( ..Men StarWars-plaster e jo kult da ;o) Han blir nok helten i barnehagen i mårra :)

  SvarSlett

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)