fredag 17. desember 2010

Forsøk 2. kjære julenisse...

Jeg trenger en ekstra uke før julaften kan komme..Er det mulig å fikse eller? Etter 3 heftige uker med praksis, så skal jeg nå begi meg ut i julekaoset, med gaver, kort, baking, vasking, pepperkakehuspynting, innpakking, rydding, handling og førjulsbesøk!
Har jeg glemt noe nå?
Jah, adventkos, kakespising, ro og tid med familie og venner..næh,det har vi ikke sett..Nå er praksisperioden over for i år,oppgaver nesten ferdig borsett fra et par, samt den ***** nynorsk eksamen,noen som melder seg frivillig?! Jeg satser på å bestå!

men jeg kan kose meg med loppisene mine fra november engang..noen har jeg betalt selv,men meste parten har min mamma stått for ♥♥                                      
Stettfatet har mamma kjøpt, skålen og den superduper søte røde muggen kjøpte jeg i storfjorden! :)  Ellers fant jeg ryggsekk til Linus, muffinsform, utelykt og vannglass med epler også et nydelig brett med sukker,kanel,salt og pepper glass på..skal forsøke å få bilde..
Nei, nå er det bare og momse kose i one-picen min( ja tenk hun har en slik!,Jøsses!! i lilla fleese, du og du så deilig!) Satser på at influensaen er på retur og at kroppen er oppe på 65% i morgen..:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)