onsdag 25. august 2010

litt gammelt som er blitt fornyet

Den gamle tallerken hylla jeg fikk av svigermor i vår har mammen min vært så snill å malt til meg,å nå har den endelig fått kommet opp på veggen. Fin hva?
Tenkte jeg skulle ta meg en tur på bruktbutikk å se om jeg fant nån gamle tallerkena,gjerne ulike i blått. Bare for å veklse litt.
Ikke det at de gamle som går i rosa ikke er pene,men nå føler jeg virkelig for litt forandring. Fant noen nydelige gråblå gardiner med små blå blomster på, på KID i dag på 70% ... dem MÅTTE man jo bare kjøpe. Å da surrer det fort på seg at man vil ha mer som passer i stil.
Å det er klart det må passe, nå har jeg fått skapet fra Røst inn i spisetuen også. Mor har hatt det stående i garasjen lenge å endelig har jeg fått det av henne, mamma eller rettere sagt pappa tok det med seg når de var der på ferie. Nå har det fått pleie,og et nydelig strøk med hvit maling , også det malt av min mamma. Hva skulle vi gjort uten våre foreldre??!! :)
Takk mamma!! (Skulle så gjerne satt inn et hjerte men det fikk jeg jaggu ikke til) dere får se skapet når det er ferdig ''innflyttet'':)


Må jo vise dere disse bildene, her e guill guttan motvillig pakka inni i dressen som pappen brukte da han var liten... dog med flere års mellomrom.:) Ser for meg en Lo her ja. Har laget en av Linus (t.v) men det begynner å blir et par år siden. Også er det Simon (t.h) som er avbildet nå nylig.. er de ikke søte??!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)