lørdag 30. januar 2010

æ har fått 2 Award's!! :)


Æ va så helidig å få 2 Award på bloggen min i dag den 1 fra:http://hegeshjorne.blogspot.com/ ei knakende herlig ''dame'' som blogger om de hverdagslige ting som uglene hennes,kjæresten,strikking,hekling,scrapping,baking og alt det kreative hun har fore!

den 2.kommer fra:http://nemilita.blogspot.com/ som scrapper som bare det både av mann,sønn og hunder. Hun deltar på en masse blogger og ser ikke mørkt på en eneste utfordring! :)

Reglene til denne awarden er;


1. Kopier awarden til bloggen din
2. Link til den personen som ga deg awarden.
3. Fortell 7 interessante fakta om deg selv.
4. Velg 7 andre bloggere som du sender awarden videre til.
5. Link til deres blogger.
6. Legg igjen en kommentar i bloggen deres slik at de får vite om denne awarden.
*********************

7 ting e jo greit..verre med 7 interessante ting..men jeg gjør et forsøk:

1. Jeg skulle ta et friår etter endt skole i Bodø..sånn bare for å gjøre noe annet å tjene penger..dette året varte i 10!! men nå er jeg endelig i gang med førskolelærer utdanningen ! :)

2. Æ har vært forlova i 12 år med kjæresten min fra æ va 17 år! å det ser ut vi trives sånn..

3. Jeg digger Josh Groban! Har alle platene hans og jeg spiller de for fullt når jeg kjører litt lenger turer og når jeg vasker hus.

4. Jeg er elendig på impuls kjøp...jeg vingler og vurderer opp og ned før jeg bestemmer meg,eller aller flauset..når jeg må ha noen andre til å bestemme for meg før butikken blir fri!

5.Jeg har hatt en volkwagen corrado,som jeg elsket ....en skikkelig råne bil som jeg solgte til en ungdom fordi vi trengte større bil..den ble da kondemnert 1 uke etterpå!!

6.Jeg malte 1 strøk på loftstrappen i 2001..og er enda ikke begynt på 2 strøket..

7. Jeg koser med på kjøkkenet og elsker å prøve nye oppskrifter,pussig nok er jeg ikke vinglepetter der..

Så var det Award jeg skal gi til de kreative sjeler der ute!

for sin unike stil med kreasjoner man må studere lenge på for å få med alle de små detaljene:http://isabellhelgesen.blogspot.com/

dama med det største hjertet og som har en egen evne til å scrappe nytt og unikt hver gang! Du kjenner alltid igjen en Lo av :http://linnsfristed.blogspot.com/

så har vi http://liseanitasside.blogspot.com/ som aldri stopper å fasinere meg med sine kunstverk.Alt fra kort,bokser og Lo'er har hun med gjennomført fargevalgt fått til å se ut som perfekte små skatter.

Så har vi min herlige venninne som av og til bobler over av kreativitet og fantasi..hennes idighet og grenseløse tålmodiget til pirk arbeid for å få ting akkurat slik hun vil forbauser meg til tider! hun lager påskeegg till venner,kort,bokser,smykkeskrin,maler på lerret ja bare for å nevne litt: fanfare: http://sonnisuperstar.blogspot.com/

dette er en blogg jeg ramlet over for en tid tilbake..å siden har jeg ramla innom der titt og oftehttp://mittlillehvitehus.blogspot.com/hun deler sin hverdag og sine ideer med resten av oss og hun fortjener absolutt en award!

http://wenchejensen.blogspot.com/search/label/Scrapbooking%20LO er en blogg jeg har lagt merke til via skissedilla. hun lager flotte Lo'er av sine barn!

sist men ikke minsthttp://hildes-scrappeblogg.blogspot.com/ hun har også egen skisseblogg. Å jeg må ærlig innrømme at jeg har vel brukt de alle til mine Lo'er. med sine egen enkle stil er hun lett å lifte eller hente ideer fra.3 kommentarer:

  1. Awwww :):):) Eg vart våt i øyekroken!! :):):)
    TUSEN TAKK snuppa mi :) <3

    SvarSlett
  2. Åhhh tusen tusen takk Hanne, du er bare god du, goood klem!!!!!

    SvarSlett

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)