torsdag 19. november 2009

nye gardiner


Er så lei av de gamle julegardinene mine..å vurdere nå å skaffe meg disse..jeg har 3 vinduer samt en verandadør å da falt jeg for disse som finnes i flere utførelser..kappen henger jeg over den delen over benken som ikke kan ha vanlig lengde..
Hva syns dere? Kanskje dere har noen andre å anbefale som ligger ute på nettet og bare venter på å bli handlet av meg?

2 kommentarer:

  1. Jeg er en typsik stripefan når det gjelder kjøkken, jeg. Til jul: røde og hvite striper! Så koschlig atte! Men har jeg sånne gardiner? nei. Men mine er 5 år gamle nå, kjøpt da Elise ble født, og de har engler på, så da så ;)
    Når det er sagt så ELSKER jeg halmbukker! Syns disse var fine, jeg. Kanskje jeg tar et adventsbesøk og titter på? Har veldig lyst å klemme litt på Simon mens han enda er så liten at han lar seg klemme på!

    SvarSlett
  2. joda,striper er fine de..men er så vanskelig å finne noen som passer i flere størrelser.. jeg for min del er så kjedelig at jeg kunne tenkt meg hvite lift gardiner til jul..men,men..
    også må de passe til kirsebær,å til stål og ikke være så mye greier på slik at man ikke blir svimmel av å se på dem opp mot den spraglete benkeplaten i grått,creme og brun..halleluja! ja æ hør jo sjøl at det blir en lett oppgave...

    SvarSlett

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)