mandag 14. februar 2011

4år = 4 kroner !

Man ser jo veldig lett bare på de ulike kronene at det har skjedd forandringer siden han fylte tre. Han har blant annet kommet over på storavdeling i barnehagen og da er ikke små kroner lenger aktuell.. og for ikke å snakke om dekoreringen. Her snakker vi spiderman,hulk,ironman og batman på en og samme krone!! Urkult!(som Linus sier selv..og han kan gjerne spise middag med kronen på)  I den anledning har vi feiret..hele uken føles det som, men det store barnekalaset hadde vi igår med kake,ballonger,godis og gele!! Alle koste seg store som små.

Pirat muffins med sort smørkrem,og en deilig smil i midten og for ikke å snakke om pirat kaken! Sjokolade kake med eggedosiskrem! Den var ikke så vanskelig og lage, det som tok tid var å få knadd inn den sorte fargen..men jeg sysn den ble bra til slutt! syns dere ikke? Men spør om de spiste den...Nei!! Flere skulle ha, men det var får som spiste opp. det samme gjaldt muffins, selv de uten glasur ble stående alene på festbordet. men gele,potetgull og godis..ja det gikk ned på høykant!! Tenker vi dropper kaker neste gang og kjører hardt med det som barna spiste! :) Ja, jeg sier det nå, men tenker til neste år står jeg vel på natters tid og knofler over en spiderman eller starwars kake..jadda jeg ser det for meg! :)
Må jo dele selve festbordet! gullpenger, piratet på tallerken,kopp og serviett,paraplyer og selvfølgelig krone stol til kaksen selv..
Nå skinner sola inn i spisestua og jeg merker det straks er solbrille tid. Linus var ikke like begeistret og lurte på om jeg kunne stille  den ned :)
Fortsatt fin mandag til dere!

2 kommentarer:

  1. Hahahaha.... Nu har eg flira i ett kvartér...
    Di kronen Hanne.... *hahaha* Huff & Huff kor skyldi eg føl meg... Men d va Linus som ville ha den sånn!! Og når han dedikér oppdraget t ho Frk Overdriv - ja så blir den sånn! :o)
    -Og kaka! Hærlighet så tøff!! Nu falt det noen puslespillbrikka på plass ang ei viss Sjøverøverkake ja ;o)

    SvarSlett
  2. Så stilige muffinsa! :-) :-)

    SvarSlett

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)