fredag 22. mai 2015

Ferie eller mareritt?

 
 
 
Ferie planer??
 
Ja så var det den tiden på året igjen.. Sommer ferie..og for meg betyr det atter en sommer i uvisshet over hvor man havner etterpå.  Min kontrakt der jeg er nå går ut 1.juli.Da blir jeg atter en gang fri for jobb og fast inntekt. Dette innebærer en del grubling og planlegging. Jeg ønsker å kunne gi barna fine sommerminner men når man ikke vet når neste lønning er så setter det raskt en demper på hele kosen.

Men jeg håper å kunne gi barna minner som de kan se tilbake på gjennom sur høst og kald vinter. Så i år er vi i tenkeboksen.. Byferie, hjemmeferie, camping i samme gode gamle trygge Sverige eller skal vi trø ut av komfort sonen å dra til syden?

Jeg vet at storebror drømmer om syden og badeferie..det hadde nok passet han perfekt slik at eksem og kropp får hvile. Meeen så har vi vinglemamma..syden? Det er jo dritsvært!! Hvor drar vi? nei vingelmannen har alltid en god ide! Vi bygger veranda!!! Jaaaaahhhh.... det var i forrige uke, denne uke så er det vogn ferie..og hva blir det neste uke..Polferd?

Vi venter i spenning.. Vink i alle fall om du ser oss slite opp en bakke fordi far i huset syns sykkelferie i Lofoten er genialt,da trenge vi all den støtte vi kan få. For jeg er nemlig ikke den som trimmer mest her i huset..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)