fredag 5. september 2014

5 år skal ogå feires!

Vi glemmer selvfølgelig ikke å feire når lillebror også har bursdag! Han ønsket seg egentlig det aller meste fra disco kule i taket til spindelvev og kuuuule skumle skapninger til bordpynt. Å jeg vil jo gjerne innfri en femårings drømmer. Men dersom man skal oppfylle alle drømmer og krav de har nå hva skal man da strekke seg etter? Jeg merker at "skal ha" setningen står på repeat hver gang man trer inn på en butikk. Jeg prøver gang på gang og forklare dem at dersom de skal ha alt hele tiden, hva er gleden over bursdag og jul?
Dette ble plutselig et moralsk innlegg og det var jo ikke meningen... Det måtte tydeligvis ut av systemet..:)


Pikekyss spøkelser var en hit, og det ble tomt..tror det er første gang t noe ble spist opp.. Muffins syns jeg jo alltid er gøy og pimpe opp, med glasur,glam og glitter..men det ser ut til å avskrekke de små til å til å tørre å i det hele tatt og smake på dem. Jeg lærer stadig og tok en nedtonet variant..dog med barter! En ny hit som gledet mammahjertet!
Men dette er jo kongen over partyet! Denne hadde lillebror pekt ut leeenge før selve dagen, og med tanke på voldverket av en kake storebror fikk så ble det naturlig å bare si JA klart i et forvirret øyeblikk... Æ ska ha banankake inni mamma! Klart!
Klart??? uæææ..lag på lag med håndfarget marsipan? jada takler det jeg.
For å si det sånn..den hadde ikke blitt blid den kaka hadde det ikke vært for at vinglebestemoren troppet opp og hjalp til
Men du så festlig han ble! ;) Der han stod i kjøleskapet med sugerør antenner, med påklistret glis og stirret på meg hver gang jeg åpnet døra!

Selskap ble det og fornøyd ble vi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)