tirsdag 11. februar 2014

7 åring i hus!


Tenk at vi har fått 7 åring i hus, en skolegutt..plutselig! Det er kanskje mer plutselig for ham enn for oss. Han har jo hatt nedtelling siden ifjor. Å det var skylander bursdag det skulle være, med hele klassen! Oh yeah, og grøss og gru!
Jadda klart sa mor.... i august! Så da va det bare å brette opp ermene å holde det man lover.Men med vinglemannen som sesongarbeider i ekstra jobb er det ikke lett å rekke over alt. Da er det godt med gode venner. Denne gang opptil flere. kakebaking overlatte jeg til en kreativ sjel på jobb, som tok jobben MEGET seriøst, hun skulle da lage en kake sønnen vår skulle være stolt av å vise frem til sine venner. Og det klarte hun med glans!! borddekking fikk jeg god hjelp av en annen koselig sjel og god venninne nemlig sonni super star, sjekk gjerne ute hennes blogg: http://alltidhvitt.blogspot.no/


Figurene har storebror selv sirlig valgt ut og satt på podier som Sonnisuperstar lagde. På denne måten kom de bedre frem og vi kunne lettere unngå at de skulle bli ødelagt av brusglass som evt skulle velte. Stilig og enkelt.


skylander giants farge, orange, sort og turkis :)Kake som hentet ut av en verden i spillet. Alt er håndlaget og farget i marsipan. sirklene representerer de ulike elementene som figurene finnes i.


Orange marsipan dekker en deilig, saftig sjokoladekake med vanijefyll. Den runde forhøyde delen er portalen er den figurene skal stå på for å kunne delta i spillet.også den er håndmalt med de ulike tegnene som finnes på steinene rundt på portalen.


Ingen bursdagskake uten lys, og i år hele 7 av dem ! I bakgrunnen har jeg laget lyslykter av syltetøyglass dekket med bilder funnet på nett. Figurer fra spillet koser seg på sine seierspaller laget av lekeklosser kledd i silkepapir.


Nærbilde av alle de ulike små detaljene, selv gresset er i marsipan!
 Etter festen ble det raskt klart at det ikke blir noe reprise med hele klassen til neste år, selv om det var gøy å stelle i stand så skal man også klare og ha kontroll på 24 barn som alle roper etter brus og kaker. For ikke å snakke om tiden etter at sukkeret har inntatt alle sammen..hiv og hoi og ei flaske med rom!!! ja takk!!! men vi overlevde takket være enda en god venninnne som forbarmet seg over meg, vinglemannen rakk å rydde opp før han måtte dra. men jeg hadde nok ikke sett like lyst på det hele uten lillebrors gudmor som hadde stålkontroll på det hele og stilte opp der det trengtes.
Da var det bare å bryne seg på lillebror selskap til sommeren..hans skal ha ræserbil bursdag med flamme kake....somebody stop me!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)