torsdag 5. mai 2011

tilbake til hverdagen..

men jeg må selvfølgelig dele med dere hvordan påsken har vært.. ja den har vært HERLIG!!!! vi slepte campingvognen med oss til raften på onsdag og fant oss en plass rett ved siden av lekeplassen( les sandkasse, en huske som virker og en nedslitt dumpe) men ungene var storfornøyd. det er vel det viktisgste?
så der stod vi klar til å proppe i oss marsipan og appelsin. torsdag = regn, fredag = regn..men hva gjør det når vi har regntøy og varmeskap i vognen?

Vi koste oss i fjæra, gjorde tapre forsøk på å få en fisk på kaia. Det eneste vi klarte å imponere med var et par usle sjøpølser :) Moro når de tisset da, høydepunktet med hele fisketuren!                                             
Jeg stelte istand hjemmelaget pizza og pannekaker mens vinglefar stappet i oss egg og bacon til frokost. Det er visst en greie jeg ikke er helt inneforstått med. Dette med camping = egg og bacon.. Han gryntet da jeg spurte om en omelett eller etterlyste agurk og tomat på bordet.

Så kom godværet og med måtte vi seff en tur på butikken. Eget kapittel den turen der..  Køen startet der kassen var og gikk rundt hele lokalet! Jeg bøllet meg frem forbi bosatte, pensjonister og fjortiser for å knipe tak i  et par melkepakker. Merkelig hvordan man ender opp med mye mer enn man hadde tenkt når man blir stående å stirre inn i hyllene mens køen sakte snegler seg frem til den ene kassen som butikken innehar.

Vår flinke linus ble fjellgeit på denne turen. Han var på fjellet bak campingen hele tre ganger!  Andre gang inviterte han vinglemamma med. YEIII; uten kondis så jeg frem til den turen. Det passet bra at mine foreldre var på besøk slik at jeg kunne være med å mammaen min passe Simon.. Så la vi i vei oppover fjellsiden mens mamma spionerte  på oss med sin fuglekikkert..ja dere leste riktig. hun studerte hvordan dattra sleit når hun skulle opp og hvordan sønnen på fire delsvis spratt oppover. men dere skulle sett hvor sprek jeg var når vi skulle ned!! :)
søndagen kom å bobiler og vogner forsvant og til slutt var hele gårdsplassen en eneste stor maraton bane for de spreke..jeg referer til Linus. mandag dro vi i grottebadet.. en historie for seg selv. der barna ble traumatisert for livet i dusjen av hårete menn og fyldige damer (no afense). Linus gruet seg til badeturen og da den var overstått spurte
jeg: var det ikke moro?
Linus: joo det va kjempearti!
jeg: så bra da vet du ka det e tell neste gang,sant? 
Linus:  jada mamma men det hold med den ene gangen der...vinglefamilien forvirret seg til kanebogen for en pizza meny. den lyder en fam. pizza, kaffe til de voksne, 4 brus og is buffet til barna.. spis så mye du orker.. juhu!! mindt i blinken! alt funket fint helt til vi kom til isbuffeten.. som seg hør og bør bestod av en boks overiset krokan is..men snerk på toppen.. jaddaa!! men med sjokoladesaus går det meste ned. :)

Så går turen videre til raften, der står jo nemlig campingvognen å venter på oss. Ene og alene.
Vi snirkler oss avgårde hvorpå vinglepappa kommenterer i det vi ruller inn på parkeringen i raften: minn meg på at vi ALDRI skal takk ja tell gass ballong på dolly dimples!! Da snakker vi om de to orange som ble brukt som bokse sekk av linus hele veien.  Han satt i forsetet. hvorpå Simon satt i midten bake og ropte og sleiket på sin i håp om at det skulle gå hull..
alt i alt en koselig påske.

Nå er vi snart på tur igjen, denne gang med vinglemor som superstudent, med bøker og eksamen til langt oppover ørene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)