fredag 21. april 2017

Æ fikk tell å gå på ski...både opp og ned!

Jepp, det kan være en prestasjon i seg selv skal jeg bare fortelle dere. Å det har det vært i aller høyeste grad for mitt vedkommende!
Æ har stått med ski på bena både i oppover og nedover bakke!!
Av og til har jeg tenkt, nei dette går ikke, æ kommer ikke til overleve dette..eller kjæm ei heilberga fra dette e æ heldig... men æ stod han av.
Flink lærer hadde æ jo også som valgte rolig og enkle løyper, kjørt ført i løssneen på skrå ned hele fjellet for at ho mor ikke sku mist ski gleden i samme farta..all ære tell han som holdt ut tell æ fikk teket på det. Æ e blitt bedre og gleda mæ tell å gå på ski, nettopp fordi æ mestra det bedre.
 

Denne gang hadde æ kortere ski, det hadde nok mye å si. I fjor kom vi oss 50 meter utpå vannet koræ endte opp med å bær skien opp og ned bakken..jadda..ikke særlig imponerende... Men æ antar mye av glede med å stå på ski, å det gjeld ikke bare mæ E at utstyret passer vedkommende og at det e bra utstyr. For korte eller lange ski og stava gjør hele opplevelsen verre for den det gjeld.
 
Påska i dorro va magisk og fin til tross for enorme snømengda. Dette er tatt av annekset, som vanligvis har tilgang til 3 vinduer på høyre side. Nå har vi mulighet til å a vandre direkte på taket, men mister mulighet til lys på rom og toalett. Det samme var på hytta,kompakt snø gjorde det nesten umulig å få luftet og åpnet vinduer. En ny opplevelse for hyttefar selv :)
 
 
Vi voksne har fått egentid med ski, mat og kos med hyttenaboer
da ungan kom va det utelek, aking og skitura og litt innekos som prega hverdagen.
 
Ongan storkosa og storebror satt ute endag og så på at sola forsvant bak fjellet og sa: mamma, tenk på alle dem som ikke får muligheten til å oppleve det æ oppleve nu? Fine tanker fra en fin gutt. Han som alle andre treng avbrekk fra hverdagen mas og forventinger. Han treng pause fra teknologien som tar mye av tiden vi kan bruke sammen. Der oppe e det ikke klokke, ingen stress og ingen støy som forstyrre en fin lek ute i frisk vinterluft.
Det var ingen som ville forlate hytta da sola varmet godt, vindstille og alle hadde funnet roen med hyttelivet. Men det blir nok en tur opp før sneen blir borte også kan vi se tilbake på minner fra ei flott påske for store og små.
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)