torsdag 31. mai 2012

vinter? vår? høst? whatever...

Hadde jeg bodd sørpå hadde jeg garantert lagt ut disse bildene og klaget på at jeg var solbrent. Men ikke på bena som enda er for hvite til shorts, spist is til middag, ettersom det var for varmt å lage mat..ja listen er lang (og jeg spør: hvorfor bor jeg ikke sørpå???!!!)
Joda for da slipper jeg å barbere leggene, klage over bikinlinjen, ha super slanking for å passe sommer  klærne. Jeg sparer  også masse penger, siden vi ikke trenger sandaler, solbriller, badetøy,  evig mas om is og grillmat! :)

Guttene lurte igår på om sommeren har vært?.. jepp den var innom på onsdag!! Dett var dett, synd vi ikke rakk å nyte det til det fulle...:/ her kommer et lite bilde ras av det faktiske sommerværet vårt i mai måned.
Fantastisk på 17.mai, faktisk! :)) smilefjæs!.. Merk at storebror har ull under bunadsskjorten..

Grilling. Fullt påhyret med lue og vinterdress

Et typisk vårtegn, er når trampolinene kommer opp i hager. De har nok ikke mulighet til å hoppe i sørpe, de "derre sørpå". Wohaha, ta den!!

Fiiiine, FIIINE , grønnen plenen vår..

Takk gud for at erikaen har holdt seg, da slipper jeg å handle stemors blomter og annet fint som drukner i løpet av første leveuke her i gården.

 Men denne da: stoltheten til storebror. Et liten kvast av en paprika plante kom hjem med oss etter avsluning i fjor sommer( ja tenk vi har hatt det her også, bare litt), og nå har den vokst seg stor og fin i drivhuset vårt.. Yeah. right..nei der hadde den ikke overlevd lenge..men på kjøkkenet, der trives den, og har til nå to flotte paprika babyer...

Jepp, det var det. Imponert? Misunnelig? Tenkte meg det ja!!...

Nå skal jeg finne vinterdyna, nattabra!

2 kommentarer:

  1. Nei og nei, studenten har glemt å skryte av seg selv.. Da gjør eg det! E SÅÅÅÅÅ STOLT AV DEG! ♥

    SvarSlett
  2. Jeg må ha vært bortreist den onsdagen det var sommer i Lofoten...

    SvarSlett

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)