torsdag 15. mars 2012

tiden går, Hanne består..

nå er enda flere eksamener unnagjort og jeg har bestått alle med glans..så langt! nå gjenstår bare muntlig pedagogikk, fordypningseksamen og bachelor..grøss! Midt oppi lesing og pugging så har vi jammen fått oss en 5åring i hus!! Og i den anledning ble det barnebursdag hjemme med masse venner,gaver, snop,brus,gele i flere lag og farger samt dinosaurkake!

Denne var forholdsvis lett å lage, det var kun glasuren jeg måtte teste ut litt før den kom på selve dyret. Ungene var fornøyde etter kalaset men det var mye kake igjen denne gangen også. jeg har fullført den siste praksisen, ever! og begynt så smått og få lysten til å scrappe igjen. Har fullført noen som jeg tenker å legge ut neste gang. Men når skolen er fullført blir det mer tid og jeg gleder meg til å ta fatt på små prosjekter både i huset og på scrapping.
 Idag er vi hjemme med småsyk Simon og pga været får også linus være hjemme. Det satte han pris på ettersom han sov til 10.00!!! De som oss har også behov for å lade batteriene sine til nye småsprell, dinosaurjakt, sisten på varm lava og besøk av tigrer i stuen mens jeg støvsuger.. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)