søndag 30. januar 2011

vintersko innkjøp..

ja her sitter jeg, har startet dagen med fullstendig ufrivillig renselse...ugh,det er nå dritt (hihi) uannsett så var jeg på shopping i går og endte opp med å kjøpe et par nye sorel sko..sitter med dem på, for å få feelingen over meg.. er jammen meg usikker jeg. Hadde sorel sko fra før og holdt på å fryse ihjel..så nå lurer jeg på om noen har erfaring..
  Det er den til venstre jeg har kjøpt, men vinglete som jeg er så likte jeg den brune også som ligner litt på ugg, begge to er veldig vannavstøtende. Og jeg er konstant kald på bena.. noen som har testet disse i skikkelig bruk?

2 kommentarer:

 1. Hei Vingle Hanne :-)
  Fint å se at det er flere enn meg på shopping.. :-)
  Fine sko, jeg likte best de brune... Jeg har sorel selv, ikke akkurat de typene der. Og jeg har lagt inn en ekstra ull såle. En sånn tova ull sak fra husfliden. Ble varmere ja! Ellers har jo ugg noen super sko... vanntette og den nette sum ca 3000... De har jeg veldig lyst på, men tar meg ikke råd.

  Artig blogg du har, du skriver like bra som du prater, hurtig og morsomt :-)
  KlemKlem :-)

  SvarSlett
 2. Jeg hadde sorel sko før jul og etter tre dagers bruk gikk jeg tilbake til eurosko og byttet de i et par hvite TIMBERLAND sko som er vannavstøtende litt høye veeeeldig lette og ha på foten og gå med og ikke minst så er de veeeeelidg varme! Kan anbefales på sterkeste!

  SvarSlett

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)