onsdag 29. desember 2010

En smule støvete

Tenk vi fikk en ergorapido til jul!!! (takk mamsen,papsen og brutter) I en herlig brun farge (me like!) Dette utløste da en hel sermoni med støvsuging,mann og barn stod i kø for å prøve,den har jo lys tross alt! Da den skulle tømmes fikk vi oss et sjokk.. Den var stappfull, minnet om et marsvin som hadde tatt bolig inni den lille beholderen.. Er det mulig!? Vi vasket og ryddet til jul jo.. Nei da var det klart,den gamle hus støvsugeren gjorde ikke jobben sin. Å far dro på handle tur...
Og kom hjem med denne!!
Ja hva skal man si... den har lettmetallsfelger!!! Men du og du så deilig,allergi og astma godkjent, med hepa filter.. Deilig å slippe støvlukt når man støvsuger. Godt jobbet mannen min, og så fint at du betalte!! :)

Ellers så har vi hatt vår årlige julefrokost her,med 14 stykk til bords.. å ettersom jeg har et DRIT kamera må man benytte seg av gjestene som har med skikkelige saker. Min svigerbror knipset i vei,da spesielt med fokus på min pastasalat.. :)
På en slik frokost kan jeg sitte i evigheter, å bare kose meg med å spise litt av alt. Hadde laget pastasalat og eple og purre salat i tillegg til det kjøpte, laks,reker,sylte,skinke, grønnsaker, nøkkelsost og masse annet man bare MÅ ha...  jeg pyntet med grener fra treet vi hugde tidligere i høst. Det var fortsatt grønn og hadde masse små supersøte kongler på. Jeg hadde også lagt ut litt av tyttebær på busk som jeg plukket i høst. Nettopp med tanke på borddekking til jul. Lurt eller? Det ble skikkelig pent. Hadde lyst å dandere kongler og te lys i sandkake former. Men da ble det dårlig plass til maten gitt. Å duk.. Ja, det var et kapittel for seg selv.(Ærlig talt hvor mange er det som kjøper duk til et 3m langt bord?? Den skal jo strykes og!)
Endte opp med blondegardiner, nok et sjakktrekk fra fru Simonsen.. og ingen merket noen ting (tror jeg)

Nå er det kvelden på meg..sliter enda med den influensaen og nå tann pine i tillegg.. tipper jeg må ta en dyr tur til byen i morgen før jeg får julebesøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)