onsdag 27. januar 2010

se hun scrapper igjen! :)


Dette bildet har jeg hatt liggende en stund så det var deilig å endelig få scrappet det..takket være frukten fra Jolees så er det vel den raskeste LO'en jeg har laget..:)


Linus var særdeles rolig og riktig så tankefull da vi i påsken i fjor var faddere i en barnedåp. Her sitter han på onkels fag å grubler. Syns det var et bilde som sa mye i seg selv der han sitter med knepte hender.. .Jeg digger papirene fra papirdesign,mest fordi de passer til alt, også fordi jeg kan bruke ark fra begge årene og de passer perfekt sammen!!


Som sagt,hva skulle jeg gjort uten papirdesign? Her er Simon klar til å feire sin første jul,glad og fornøyd og rimelig uviten over alt styret som er i forkant:)Denne ble levert inn etter en skisse på http://www.arcticscrapbooking.no/forum/ der jeg prøver å delta på noen Lo'er i sammenheng med jakta der inne. En konkurranse som varer hele året og man skal samle flest poeng.. Syns det er så moro å se den ulike vinklingen alle har til samme skisse eller lift..Å det gir meg et spark i baken til å få brukt noe av stæsjet som bare ligger der samt bilder jeg skrev ut for et år siden! :)4 kommentarer:

 1. Hærreguuud så nydelig!! :):) Den første va jo GENIALT enkel!! Eg ska spring RETT opp i restekassen, å finn frem alle di stygge jolees'an mine - som plootselig blei DRITKUL!
  OMG du sku jo ha vært på resept..!
  Og "hva tenker du på" *hehe* dær va snuppisn i Krokodille Knut-modus! :):):)
  Gorgeious Hanne! :)

  SvarSlett
 2. hær va d kåmmen masse fine LOa!! digga den siste her, skikkeli hærlie bilda!!

  SvarSlett
 3. Nydelig Lo`er! Likte spes godt den første jeg!!
  Det ligger en award til deg i bloggen min!

  SvarSlett
 4. award til deg i bloggen min:)

  SvarSlett

koselig om du legger igjen en vinglete kommentar:)