onsdag 5. september 2012

Kakekalas!

Jeg har noe å innrømme...Jeg elsker kake!! I alle varianter fra krydderkake til oreokake! Fra iskake til vaffelkake! Kake er kake og sukker er sukker... Nå har jeg vært så heldig å få nyte kake to helger på rad i andledning selkap og feiring av min og vinglemannens bursdag. Jeg har bakt dem heeelt selv!

 
Brownies og blåbærtrollkrem.
og helgen etter...


Ekstra stas er det når bær er skikkelig fersk og selvplukket og ikke fra pose.
Nyt!

mandag 3. september 2012

Nytt skap! :)

Ettersom jeg måtte pendle i studietiden var jeg så heldig at jeg fikk bo hos en "vertsfamilie". Jeg stod uten bopel å en god venninne stilte opp og kontaktet sin onkel og tante, der skulle jeg få sove på eget rom, midt i byen og 2 min fra bussstopp. Lite visste jeg at jeg skulle bli værende der hver samling og at jeg skulle trives så godt. Men hvem hadde ikke gjort det hos slike gjestfrie,herlige og utadvendte mennesker!! Måtte flere studenter i samme situasjon som meg være like heldige!

Iallefall...ved siste samling ryddet husfruen i huset, å da jeg ankom stod dette skapet forlatt i gangen og ventet på en ny eier!  Nemlig meg og ved hjelp av mine foreldre som var med for å overvære avslutningssermonien til datra, ja så klarte vi å skvise skapet inn i baksetet deres..Lykke!


 Etter litt vask, redekorering og maling så ser skapet slik ut i dag!
til vi sees, tuddeluuuuuu!