søndag 30. januar 2011

vintersko innkjøp..

ja her sitter jeg, har startet dagen med fullstendig ufrivillig renselse...ugh,det er nå dritt (hihi) uannsett så var jeg på shopping i går og endte opp med å kjøpe et par nye sorel sko..sitter med dem på, for å få feelingen over meg.. er jammen meg usikker jeg. Hadde sorel sko fra før og holdt på å fryse ihjel..så nå lurer jeg på om noen har erfaring..
  Det er den til venstre jeg har kjøpt, men vinglete som jeg er så likte jeg den brune også som ligner litt på ugg, begge to er veldig vannavstøtende. Og jeg er konstant kald på bena.. noen som har testet disse i skikkelig bruk?

onsdag 12. januar 2011

Et vaskerom, takk!!!

Når man er hjemme på dag tid er det greit å få vasket unna klær (helt utrolig hvordan ting bare hoper seg opp) Men det er lite innbydene å stå på mitt vaskerom. dvs et ørilte gammelt fælt bad. Hver gang du skal bøye deg dunker kroppen borti alt som er pakket inni i det lille rommet. kommode, vask, do,dusj, tøketrommel og vaskemaskin. Så når millionene ruller inn, da skal det bygges et vaskerom til vinglemor. TRO MEG!!! noe ala dette:




tirsdag 11. januar 2011

plutselig er det en ny tirsdag..

Merkelig det der hvordan ukene bare flyr av gårde.. Kanskje ikke så rart når man sitter med nesa i skolebøker når andre er sosiale eller koser seg med en god film. Siden sist har jeg ryddet ut julen (bortsett fra kjøkkengardinene, de tar vi til helgen når jeg finner ut hva jeg skal henge opp istedet. Nynorsk oppgaven er sendt inn. Linus har vært i bursdag samt hjemme pga. av sykdom. men nå er han på bedringens vei. Tror jeg må innvestere i en linus bok, litt lik den mammaen til Emil har. Bare det at i denne er det morsomme utsagn og ting han foretar seg. Var nok han som fikk oss til å innse at det var på tide å kaste ut juletreet.. Under kveldsstellet sier han forsiktig til meg: mamma, det er nok lurt å ta ut treet nå, det er jo gnål over alt!!

 Samme med det han kom med midt på natten, klokken var rundt to, jeg hører et ul fra sengen, å en supertrøtt linus som sitter i sengen med gråten i halsen: mamma, du må læs meg ei bok, den om ho Tante grønn, Tante brun og ho Tante serviett!  Jeg kunne ikke annet enn å le..
¨
Foreløpig deler vi rom, men når vi vinner i lotto eog soverommet står klart, da skal jeg bestille noe i denne stilen.. scabby nede, og retro oppe..:)))) me like!!






tirsdag 4. januar 2011

Jeg glemte jo i forrige innlegg å nevne at jeg har planer om et par LO'er i år også.. Var liksom derfor jeg opprettet denne bloggen. Men, nå er scrappesakerne pakket på loftet slik at jeg skal få plass til skolesaker..
Jeg kjenner det klør i fingrene, å det er så mange bloggere der ute som lager de nydeligste ting som jeg blir inspirert av..men får liksom aldri ånden over meg. Det er et pes å ikke ha scrapperom!! Men jeg har da laget noen strikkepinnebokser før jul. Tok jeg bilder? Nope!!
Så da får jeg heller legge ut bilder av det nydelige settet jeg kjøpte på loppis (eller var det mamma? husker ikke helt)

søndag 2. januar 2011

et nytt år, nytt håp..

Vi tok farvel med Pepperkake huset igår.. guttene hamret løs og koste seg i øyeblikket. vi har fremdeles jul her i huset og tenker det får bli til helgen. Da er jeg ferdig med eksamen og har "bare" en haug med obdervasjonsoppgaver igjen. Det nye året byr selvfølgelig på en del håp om nyttårforsett,meeen vi får se hvordan det går. Jeg skal i alldall passe på tennene mine! det blir regel nummer en! tanntråd,fluorskyll og tenk før jeg putter snop i munnen.. Ja det høres ut som en god plan! :) Bare så synd at  det eneste jeg tenker på nå er potetgull!!? låter ikke bra.

Ellers har jeg store planer om å få malt den trappa (har jo tross alt kjøpt malingen),pusset opp gang,gjesterom og garderobe. Samt at uteområdet MÅ gjøres ferdig til våren.. Ja, da var vel det året i boks tenker jeg? Men jeg må ærlig innrømme at jeg har 1000 andre drømmer som jeg vet ikke blir gjennomført, slike som å bygge diger altan, bytte dør i stuen, bygge vaskerom i kjelleren,lage verandadør på linus sitt rom med diger veranda som kan fungere som carport,male skyvedøren mellom stue og spisestue( eller kanskje bare sette inn dobbel glassdør? Jaaa!! :),  Også var det de mørke takene nede, de skulle vært hvite,det samme skulle vinduskarmer på kjøkkenet.. Hvorfor i hule gjorde man ikke det da man malte kjøkkenet når vi skulle flytte inn; for 8 år siden???  Også peisen da,den jækla store peisen som står der som et monster og ber om å bli renovert. om noen tar seg av mine pensum oppgaver,ja da skal jeg male og ordne hele 2011!!

Puh, sånn, nå var mine ideer og drømmer luftet ut til dere, istedet for til mannen.. som river seg i håret og tror jeg har tørna hver gang jeg bare lufter alt som gjenstår...