onsdag 24. februar 2010

skissedilla#48




Ja, æ kasta mæ ut i det å gjør et forsøk på skissedilla#48 http://skissedilla.blogspot.com/ her e da mitt bidrag av Linus..Tok si tid før æ ble enig med mæ sjøl og etter å ha pløyd papirbunken 1000 ganga gikk æ førr kartong. Har svampa litt blått bak bildet og sort på pappen. Qc bokstava og stjerne dies.

Kongen sjøl befalte da bestefar om å spreng ,spreng fort bestefar! Førr at han sku få brukt mett gamle akebrett han fant i sjåen i Borge..å joda,han bestefar sprang!!

søndag 21. februar 2010


Er vel på tide å legge ut et forsinket morsdagskort jeg lagde til anledningen,men mamma fikk det ikke før denne helg..det er en dorull, sydd sammen nederst og kledd med papir..syns ugla var så søt der den hang på nille å den passet perfekt!!

tirsdag 16. februar 2010

Dette må være et av mine absolutte favoritt bilder,tatt med mobil!! stemningen ,fargen og roen i bildet sier så mye,derfor var det en veldig koseli lo å lage,er litt usikker på hvor lenge stråene holder ut,før de begynner å ry..
har brukt hvit bazill
thickers
skjell og strå fra stranda
tøybit fra Ellos :)(det er vel det scrapping egentlig er,man tar det man har..)
mønster ark er Maja Design,ømhet samt litt små skatter fra scrappehaugen..



Endelig fikk jeg scrappet dette bildet av Simon! det måtte nye ark til, å dette er fra KaiserCraft,What a hoot! Kronen er fra Tim Holtz,som jeg har stemplet sort og duset ned med creme stempel..Kanskje på tide å kjøpe maling og glimmer?? Pyntet med perler for å hente opp litt farve og at den ikke skulle bli så hard i forhold til tema..
Dette bildet alene syns jeg var så morsomt at jeg valgte å lage den så enkel som mulig,
ser teksten er på skeiven,og vi skylder på skrivern..

søndag 14. februar 2010

♥ Morsdag,fastelaven = kosesøndag! ♥

Jeg fikk blomster av mine kjære! ♥ En SVÆR en! Den var så høy at jeg klarte ikke å få hele med,men den var nydelig med hvite roser,greiner og noen andre hvite jeg ikke vet navnet på..nå står den så fint på bordet å bare ser lekker ut!
Det samme gjorde fastelavensbollene! Bakte hjerte boller på morgenkvisten,å fylte dem med krem,vanlije krem å jordbær!! men de står ikke på bordet lenger,da vi spiste ALLE opp..yummy,yummy!


tirsdag 9. februar 2010


Tenker jeg må dele disse bildene med dere..stod opp i går mårrest,å etter å ha vært oppe tusen ganger iløpet av natta med unger så var jeg klar over at det hadde snedd ,men det må da være grenser!! Jeg har sne opp til vinduskarmen!! Sånn ca 3 meter!!! Måtte ute å måke frem bilen og tok disse i pausene..(ps. jeg ønsker meg et skikkelig kamera,men dem ble ok med mitt usle digital kamera og..:
Satser på å få ferdig et morsdagskort i dag..håper jeg rekker det før fristen går ut..




mandag 8. februar 2010

3 åring i huset! ♥ ♥ ♥

Vi har plutselig en tøff 3 åring i huset,å da må det feires!! Linus bestillte pirat skute å mamma kastet seg ut i det..glemte selvfølgelig å ta bilde da det blå havet med alle krokodillene kom på plass..men til å være første gang,så var den ikke så aller verst å se på.. Linus ble i alle fall stor i øynene da jeg kom frem med den i barneselskapet,med lys i piraten og greier... Gulrotkaken med dinosaurstrøssel har han selv både rørt glasur på og pyntet. Stakkars han trodde det var bursdagskaken og dynget på med dinosaurer. :)


tirsdag 2. februar 2010

Jakta

Verdens søteste har fått egen sykkel,med støttehjul og greier!! Snakker om happy,happy!! Det beste var at det var en krokodille på siden..krokodille Knut kanskje? Denne ble lagd til jakta oppgave 4 der man skulle alterere en bokstav...http://www.arcticscrapbooking.no/forum/